Damenes og Herrenes

Den åpne gruppa er stedet for å vokse i troa og livet.

Vi ønsker å skape et fellesskap der det er rom for liv, for barn og voksne, for hverdagstro.

Damenes og Herrenes er vår måte å få rom til de voksne, til den uforstyrrede gode praten, med ærlig liv og tro.
En gang i måneden møtes damene for seg og herrene for seg, dette har vist seg å være den enkleste løsningen for småbarnsfamilier.

Ofte møtes vi rundt et bål, men alltid rundt en bibeltekst og noen gode spørsmål som hjelper oss å sette oss på sporet.
Gruppene er åpne for alle og du forplikter deg ikke til å være med på mer enn en kveld om gangen.
Her er det åpenhet for tro og tvil, for livet sånn det er, ikke sånn det ideelt skulle være, for gleder og sorger.

Følg med på folk i OMG (meld deg inn i facebook-gruppa) for å finne ut mer om hvor vi møtes.

Oslo misjonskirke Groruddalen

Misjonskirken Norge