Familiesøndagsskole

Familiesøndagsskolen er hjerteslaget i fellesskapet vårt.

Lurer du på hva og hvem Oslo Misjonskirke Groruddalen egentlig er, og hva vi handler om?
Da er disse kveldene stedet å finne ut mer.

Annenhver søndag møtes vi klokka 16:00 og spiser middag sammen og har en enkel samling for alle der vi utforsker et tema fra Bibelen sammen både liten og stor.

En søndag i måneden møtes vi alle sammen på Ammerud, hjemme hos familien Rebbestad Løkken i Alunsjøveien 24.
Den andre søndagen i måneden deler vi oss på to hjem; på Veitvet møtes vi hjemme hos familien Sato Kolaas i Rådyrveien 24, og på Refstad møtes vi hjemme hos familien Sæther i Nellikveien 3.

Middagen der vi spiser sammen og alle tar med litt hver er et uttrykk for noen av de verdiene som vi ønsker skal styre fellesskapet vårt; nemlig å være tilstede for hverandre i hverandres nabolag med gjestfrihet. Vi tror det skjer noe bra mellom oss når vi deler og spiser sammen, midt i alt kaoset med små barn og å stå i kø. Det er lov å komme i finstasen rett fra bursdagsfest eller rett fra tur i skogen. Så her er det mulighet for å blir bedre kjent på en uformell måte.

Søndagsskolen består som regel av barnesanger, et bibelvers som går i tråd med temaet, og et drama rundt en bibelfortelling. Barna står i fokus og det er alltid stas å få være med å gjette hva som skal skje hver gang ved å få åpne skattekista og se hva som gjemmer seg der. Samtidig håper vi at det enkle opplegget fremdeles kan være med å gi noe til de voksne- det enkle er ofte det beste!

Du finner mer informasjon i kalenderen og på vår side på Facebook om hver enkelt søndagsskole.

Oslo misjonskirke Groruddalen

Misjonskirken Norge