Hva skjer>Familiesøndagsskole på Veitvet
Familiesøndagsskole Veitvet
Familiesøndagsskolen er hjerteslaget i fellesskapet vårt. Lurer du på hva og hvem Oslo Misjonskirke Groruddalen egentlig er, og hva vi handler om? Da er disse kveldene stedet å finne ut mer.
DETALJER

Annenhver søndag møtes vi klokka 16:00 og spiser middag sammen og har en enkel samling for alle der vi utforsker et tema fra Bibelen sammen både liten og stor.

En søndag i måneden møtes vi alle sammen på Ammerud, hjemme hos familien Rebbestad Løkken i Alunsjøveien 24.
Den andre søndagen i måneden møtes vi enten på Veitvet eller på Refstad. På Veitvet møtes vi hjemme hos familien Kolaas i Rådyrveien 24.

Middagen der vi spiser sammen og alle tar med litt hver er et uttrykk for noen av de verdiene som vi ønsker skal styre fellesskapet vårt; nemlig å være tilstede for hverandre i hverandres nabolag med gjestfrihet. Vi tror det skjer noe bra mellom oss når vi deler og spiser sammen, midt i alt kaoset med små barn og å stå i kø. Det er lov å komme i finstasen rett fra bursdagsfest eller rett fra tur i skogen. Så her er det mulighet for å blir bedre kjent på en uformell måte.

Søndagsskolen består som regel av barnesanger, et bibelvers som går i tråd med temaet, og et drama rundt en bibelfortelling. Barna står i fokus og det er alltid stas å få være med å gjette hva som skal skje hver gang ved å få åpne skattekista og se hva som gjemmer seg der. Samtidig håper vi at det enkle opplegget fremdeles kan være med å gi noe til de voksne- det enkle er ofte det beste!

Du finner mer informasjon på kalenderen og på vår side på Facebook om hver enkelt søndagsskole.

Kontakt oss

Oslo misjonskirke Groruddalen

95 12 52 86

45 03 03 78



Følg oss

 

 

Misjonskirken Norge

 

Powered by Cornerstone