Hva skjer>Familiesøndagsskole
Familiesøndagsskole i fortsatt koronatid
Familiesøndagsskolen er hjerteslaget i fellesskapet vårt. Lurer du på hva og hvem Oslo Misjonskirke Groruddalen egentlig er, og hva vi handler om? Da er disse ettermiddagene stedet å finne ut mer.
DETALJER

Omtrent to søndager i måneden møtes vi klokka 16:00 og spiser middag sammen og har en enkel samling for alle der vi utforsker et tema fra Bibelen sammen både liten og stor.

Middagen der vi spiser sammen og alle tar med litt hver er et uttrykk for noen av de verdiene som vi ønsker skal styre fellesskapet vårt; nemlig å være tilstede for hverandre i hverandres nabolag med gjestfrihet. Vi tror det skjer noe bra mellom oss når vi deler og spiser sammen, midt i alt kaoset med små barn og å stå i kø. Det er lov å komme i finstasen rett fra bursdagsfest eller rett fra tur i skogen. Så her er det mulighet for å blir bedre kjent på en uformell måte. I tider fortsatt preget av korona vil vi fortsette å spise sammen, men vi er mer forsiktige med hva vi deler av mat og utstyr og har fortrinnsvis med vårt eget. 

Søndagsskolen består som regel av barnesanger, et bibelvers som går i tråd med temaet, og formidling av en bibelfortelling. Barna står i fokus og det er alltid stas å få være med å gjette hva som skal skje hver gang ved å få åpne skattekista og se hva som gjemmer seg der. Samtidig håper vi at det enkle opplegget fremdeles kan være med å gi noe til de voksne- det enkle er ofte det beste!

Vanligvis møtes vi til familiesøndagsskole hjemme hos hverandre, hos de av oss som har plass til det. Men nå må vi tenke annerledes. Vi møtes derfor noen ganger ute, og noen ganger i lokaler vi har leid hvor det er større plass enn hjemme. 

Du finner mer informasjon på kalenderen og på vår side på Facebook om hver enkelt søndagsskole. 

 

Viktig informasjon om gjeldende restriksjoner: 

- Arrangementsansvarlig noterer ned navn på alle som er tilstede. Oversikten oppbevares i 10 dager, før den destrueres. 

- Vi har håndsprit godt tilgjengelig - bruk denne.

- Voksne skal holde 1 meters avstand seg imellom. 

- Hvis noen utvikler sykdom 1-2 dager etter arrangementet, meld fra til Bård Rebbestad Løkken eller Signe-Lisa Fevang. 

 

Følgende personer kan ikke delta: 

- De som kan være korona-syke

- De som har symptomer på luftveisinfeksjon

- De som er i karantene

Kontakt oss

Oslo misjonskirke Groruddalen

95 12 52 86

45 03 03 78Følg oss

 

 

Misjonskirken Norge

 

Powered by Cornerstone